23. nedelja med letom

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje sodelavcev Karitas ob 19.30 v župnišču.

V četrtek bodo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00.

Srečanje zakonske skupine Družina in življenje bo v petek ob 20.00; ob isti uri bo tudi srečanje birmancev, ki obiskujejo 1. letnik srednje šole.

V soboto je vseslovensko srečanje mladine v Stični. Vlak odpelje izpred glavne železniške postaje v Ljubljani ob 7.45. Vabljeni! Ob 9.00 bo srečanje ministrantov v župnijski cerkvi, ob 19.00 pa obhajanje zavetnika (nedeljska maša!), Povišanja sv. Križa, na podružnici na Rašici. To soboto ne bo maše v Tacnu!

Danes teden je 24. nedelja med letom. Pri maši ob 9.00 bomo začeli z bližnjo pripravo na birmo. Pri obeh mašah bo darovanje za poplačilo dolga ob obnovi klopi in ogrevanja.

Prišla je nova številka Družine.

Če bo vse potekalo v redu, je predvidena montaža klopi ob koncu tedna. Verjetno bomo potrebovali še kakšno pomoč. Prosimo vas, da na pod stopate previdno, pustite radiatorje pri miru in jih ne teptate z nogami ter čim manj premikate klopi!

Kdor se zanima za romanje v Međugorje, od 28. do 30. septembra, ki ga organizirajo v Pirničah, naj si ogleda plakat na oglasni deski na Pošti. Prostih je še 15 mest.

 

Lepo povabljeni, da se pridružite skupinam, ki se pod vodstvom g. Luka Mavriča zbirajo na Pošti, svetopisemski skupini, moški skupini ali tečaju za zakonce Ljubezen in spoštovanje. Več informacij tudi na župnijski spletni strani!