33. nedelja med letom (Martinova)

V tem tednu sem do srede na duhovniških dnevih in seminarju. Za nujne primere pokličite v župnijo Vodice ali Ljubljana Šentvid. Telefonske številke so tudi v Listu sv. Martina.

Vsi otroci veroučne šole, ki bi radi sodelovali pri Miklavževi igrici, vabljeni na srečanje in vaje, ki bodo v sredo ob 19.00 v župnišču.

V četrtek imamo dekanovo vizitacijo v naši župniji, zato dopoldne ne bo uradnih ur.

V petek ob 19.00 bo srečanje staršev birmanskih kandidatov ob 19.00 v župnijski cerkvi. Ob 18.30 pa se z novimi ministranti dobimo zaradi sprejema, prav tako v cerkvi.

Danes teden je zadnja nedelja cerkvenega leta, praznik Jezusa Kristusa, Kralja vesoljstva. Ob 9.00 pri maši bo sprejem novih ministrantov.

Radio Ognjišče vabi na 16. Gala koncert z naslovom Vedno si z menoj, ki bo naslednjo nedeljo, 21. novembra, ob 15.00 ali 19.00 v Gallusovi dvorani CD.

Prišla je nova številka tednika Družina ter novo župnijsko oznanilo, List svetega Martina. Žal so izpadli podatki o oddanih mašah, na vrsto pridejo čez dva tedna.

Na oznanilni mizi so že na voljo Marijanski koledarji. Cena je 2 EUR. Denar oddajte v nabiralnik za Verski tisk! Poleg so tudi brošure zaporniškega vikariata ter ustanove Ecce Homo, in pa položnice škofijske Karitas ob Tednu Karitas.

Samo še nekaj je prostih mest za župnijsko romanje po Grozdetovih poteh naslednjo soboto, 20. novembra. Odhod dveh avtobusov je ob 8.00 izpred župnišča. Pot nas bo vodila mimo Stične, Žužemberka, Trebnjega do Mirne in Šentruperta, kjer bomo imeli slovesno mašo ter procesijo z lučkami na Grozdetov grob. Cena je 25 EUR.

Vsem, ki ste na Rašici v petek očistili cerkev in uredili bogoslužne prostore, Bog povrni!