Nedelja svete Trojice

Jutri, v ponedeljek, bo biblična skupina ob 19.30 v župnišču. Ob 20.00 pa bo srečanje animatorjev oratorija.

V četrtek je slovesni in zapovedani praznik Svetega Rešnjega Telesa in Krvi. Sveti maši bosta ob 9.00 in ob 19.00 v župnijski cerkvi. Pred večerno mašo bomo zaključili šmarnično pobožnost, po maši pa bo razdelitev spričeval veroučne šole. Otroci od 1. do 8. razreda naj čimprej prinesejo izpolnjene prijavnice za oratorij! Ob 20.00 bo kratko srečanje za starše birmancev.

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Uro pred večerno mašo bo priložnost za sveto spoved v župnijski cerkvi.

Poljska maša za soseski Šmartno in Tacen bo v soboto ob 9.00 na Šmarni gori. Če bi kdo od starejših rad šel, pa ne more peš, naj to sporoči v župnišču, da bomo vedeli organizirati prevoz!

Danes teden je 9. nedelja med letom. SVETA MAŠA BO SAMO OB 8.00! Obhajali bomo zunanjo slovesnost Rešnjega Telesa in Krvi s telovsko procesijo po maši. Ne pozabite se organizirati za bandera. V procesijo gremo vsak za svojim banderom.

Prišla je nova številka Družine, Ognjišča ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. V prilogi je sporočilo gospodarskega sveta župnije o obnovi v župnijski cerkvi. Naslednja številka oznanila bo izšla na prvo nedeljo v juliju!

Oba avtobusa za današnji šmarnični shod sta polna. Odhod točno ob 13.00 izpred parkirišča na pokopališču!

Od 1. junija naprej so URADNE URE V ŽUPNIŠČU PO VEČERNIH MAŠAH V ŠMARTNU! Lahko že darujete za mašne namene za drugo polovico leta (julij-december).

Bog povrni sodelavkam Karitas za vso pomoč in pripravo ob obhajanju zakonskih jubilejev!