Binkošti

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje za starše učencev veroučne šole, ob 20.00 v župnišču. Med nami bo gost, terapevt dr. Miha Kramli, ki je specialist za zdravljenje nekemičnih odvisnosti.

Srečanje birmanskih animatorjev bo v sredo ob 19.30 v župnišču.

Priprava staršev in botrov na krst bo v četrtek ob 20.00, krščevanje pa naslednjo nedeljo po maši ob 9.00.

Danes teden je nedelja Svete Trojice. Ob 9.00 bomo obhajali zakonske jubileje, zato se čimprej prijavite! Ob 13.00 bo odhod avtobusov na šmarnični shod na Sveto goro in v Šmartno v Goriških Brdih. S seboj lahko vzamete tudi malico za skupno mizo v Brdih!

Prišla je nova številka Družine ter PRO, glasilo prijateljev Radia Ognjišče.

Do naslednje nedelje bo na Kongresnem trgu v Ljubljani v kapeli centra Živi na polno potekalo letošnje Jerihonsko bdenje, zaporedje neprenehne molitve pred Najsvetejšim, kjer bo skupina vernikov prosila za zaščito življenj spočetih otrok, za blagor slovenskih družin ter za duhovno prenovo Slovenije s pravičnim političnim vodstvom. Jerihonsko bdenje bo organizirano tudi v naši župniji, in sicer v ponedeljek in četrtek od 8.00 do 10.00 ter v petek zvečer od 20.00 do 22.00 v župnijski cerkvi. Vabljeni v čimvečjem številu!

Na današnjo nedeljo lahko po obeh mašah prejmete zakrament bolniškega maziljenja. K zakramentu lahko pristopite vsi tisti, ki ste v kakršni koli telesni ali duševni stiski, težki bolezni, pred porodom ali drugi nevarnosti … Zakrament lahko prejmemo enkrat letno, če pa se stanje ne izboljša, lahko tudi večkrat. Ob tem smo povabljeni, da čimprej opravimo tudi sveto spoved!