2. postna nedelja

Poslovili smo se od Krunoslava Exle iz Tacna. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

Jutri, v ponedeljek, bo biblična skupina, ob 18.30 v župnišču.

V četrtek bo po maši ob 18.00 češčenje Najsvetejšega. Ob 19.00 bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera bo: Sedem glavnih grehov (nagnjenj).

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Uro pred večerno mašo bo priložnost za sveto spoved v župnijski cerkvi. Pobožnost križevega pota ob 18.00 pripravljata zakonski skupini. Od 19.00 bo srečanje Župnijskega gospodarskega sveta.

Danes teden je 3. postna nedelja. Med nami bo postni gost, župnik iz Polhovega Gradca, g. Bogdan Oražem. Ob 9.00 bo družinska maša, pri kateri sodeluje 9. razred. Ob 14.00 pa bo pobožnost križevega pota na podružnici na Rašici.

Prišla je nova številka Družine, Ognjišča ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina.

V župnišču se čimprej prijavite za župnijsko romanje v Rim z agencijo Aritours, ki bo od 28. aprila do 1. maja! Cena je 315 EUR (otroci v spremstvu staršev imajo popust 50 EUR!). Ob prijavi plačate 50 EUR akontacije. Brošure in letaki z informacijami so na voljo na mizi z oznanili.

Na 4. postno nedeljo, 11. marca, bo župnijski križev pot v Idriji. Odhod bo ob 13.00 izpred pokopališča. Prijavite se v župnišču!