3. nedelja med letom

V torek se bomo poslovili od Karla Kovačiča iz Tacna. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje biblične skupine v župnišču ob 18.30.

V sredo bo sestanek birmanskih animatorjev ob 18.30 v župnišču.

V četrtek bo po maši ob 18.00 češčenje Najsvetejšega. Ob 19.00 bo priprava staršev in botrov za krst, krščevanje pa v nedeljo po maši ob 9.00. 

Za čiščenje učilnic v župnišču so v petek od 18.30 naprej na vrsti starši in učenci 6. razreda.

Duhovna obnova za župnijske sodelavce (ŽGS, ŽPS, Karitas, pevci, bralci in drugi) bo v soboto v župnišču. Začnemo ob 9.00 in končamo s kosilom ob 13.00. Med nami bo dr. Ivan Platovnjak DJ, ki nam bo spregovoril o hvaležnosti. Vabljeni!

Danes teden je 4. nedelja med letom. Pri vseh nedeljskih mašah bo redno mesečno darovanje, ki ga v januarju redno namenjamo za ogrevanje.

Prišla je nova številka Družine.

V januarju po mašah ob 9.00 člani občestva Šmarski Šmarnogorci lahko poravnate članarino za leto 2018!

Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Šentvidu vabita na dan odprtih vrat v soboto, 27. januarja 2018, od 8. ure dalje. Spoznali boste lahko pouk na gimnaziji, številne obšolske dejavnosti in življenje v dijaškem domu.

V mesecu verskega tiska prihaja edini katoliški tednik Družina k nam s posebno ponudbo. Vzemite s seboj zgibanke, na katerih je tudi molitev za družine.

V Kulturnem domu Gameljne bo v soboto, 27. januarja ob 19.00 igra Partnerska poroka v izvedbi KUD Vidovo iz Šentvida pri Stični.

Bog povrni otrokom za darove ob adventni akciji Za lačne otroke. Zbrali ste 120 EUR, pri Trikraljevski akciji pa smo zbrali 430 EUR. Baragova zveza je za šolanje bogoslovcev v misijonskih deželah zbrala 185 EUR.