Jezus Kristus, kralj vesoljstva

Jutri, v ponedeljek, se bomo poslovili od Alojza Tomšiča iz Tacna. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

Srečanje biblične skupine bo jutri ob 18.30 v župnišču.

V četrtek je praznik sv. Andreja, apostola. Maša bo v Srednjih Gameljnah ob 18.00, obhajanje patrocinija pa naslednjo nedeljo ob 10.30. V četrtek ob 19.00 bo v župnišču srečanje Župnijskega gospodarskega sveta.

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Od 17.00 naprej bo priložnost za sveto spoved. Za čiščenje učilnic so v petek od 17.45 naprej na vrsti starši in učenci 4. razreda! Ob 18.30 bo srečanje katehetov. Pri maši ob 18.00 pa začnemo z devetdnevnico na čast Brezmadežni. Družine in posamezniki, ki bi želeli Marijo sprejeti en večer v svoj dom, se oglasite pri župniku!

Danes teden je 1. adventna nedelja, nedelja Karitas. Nabirka te nedelje je namenjena Karitas (1/3 župnijski in 2/3 škofijski Karitas). Pri maši ob 9.00 se bomo spomnili pokojnih župljanov, od katerih smo se poslovili v tem cerkvenem letu.

Prišla je nova številka Družine, Ognjišča ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. V prilogi je oznanilo župnijske adventne akcije ter list »Za živo upanje – za živo Cerkev«. Čimprej oddajte namene za čas devetdnevnice. Bog povrni za dar!