4. velikonočna nedelja

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje Župnijskega pastoralnega sveta ob 19.45 v župnišču, v sredo pa srečanje birmanskih animatorjev ob 19.30.

V četrtek začenjamo tridnevnico pred prvim svetim obhajilom, od četrtka do sobote ob 18.30 v župnijski cerkvi. Vabljeni tudi sorodniki in botri! Še pet prvoobhajancev čaka na župljane, ki bodo molili zanje in jim kupili molitvenik.

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti starši prvoobhajancev.

Danes teden je 5. velikonočna nedelja. Obhajamo slovesnost prvega svetega obhajila, zato bo druga maša v Šmartnu ob 10.00! 

Ob izhodu iz cerkve boste prejeli prijavnico za župnijski Šmarnični shod. Na 7. velikonočno nedeljo, 28. maja, bomo romali v Kisovec pri Zagorju, v svetišče Fatimske Matere Božje. Prijavnice (na družino ena prijavnica!) čimprej oddajte v stekleni nabiralnik pod korom. Na drugi strani so navodila za obhajanje telovske procesije v juniju.

Poročilo o prihodkih v zadnjem času: za vzdrževanje svetih krajev (na veliki petek): 235 EUR, ofer na veliko noč, namenjen za bandera: 2.190 EUR, darovi zbrani ob patrociniju v Tacnu: 345 EUR. Ob blagoslovu vozil pa smo zbrali za 26 mašnih štipendijev. Bog povrni!