3. velikonočna nedelja

Zaradi prvomajskih počitnic jutri in v torek ni veroučne šole in uradnih ur v župnišču!

Jutri, na prvi dan meseca maja, začnemo s šmarnično pobožnostjo Čudež na Skalnici, ki bo od ponedeljka do sobote ob 18.30 v župnijski cerkvi. Več informacij lahko preberete v župnijskem oznanilu, vabila pa boste otroci dobili tudi pri verouku.

Romanje prvoobhajancev in njihovih družin na Šmarno goro bo v torek. Zberemo se ob 10.00 pred župniščem, maša na Šmarni gori pa bo ob 11.00.

V četrtek, ob godu sv. Florijana, bo maša za gasilce v župnijski cerkvi sv. Martina ob 19.00. Vsem trem gasilskim društvom v naši župniji ob prazniku njihovega zavetnika iskreno čestitamo in jim želimo Božjega varstva pri pomembnem poslanstvu in delu! Ob 20.00 bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera bo: Prikazovanja v Fatimi. Kaj pomenijo Marijina sporočila?

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Uro pred večerno mašo bo priložnost za sveto spoved v župnijski cerkvi.

Obhajanje pobožnosti petih prvih sobot bo v soboto v Tacnu, pol ure pred mašo.

Danes teden je 4. velikonočna nedelja, Nedelja Dobrega pastirja. Molimo za nove duhovne poklice in za svetost duhovnikov in bogoslovcev! Ob 10.30 bo žegnanje v Sp. Gameljnah. Vabljeni!

Prišla je nova številka tednika Družina, Ognjišče, župnijsko oznanilo, List svetega Martina ter revija za mlade, Najst.

Predstavljajo se nam naši prvoobhajanci. Vabimo naše župljane, da jih podpirajo z molitvijo, posameznike pa, da jim kupijo prvi molitvenik (5 EUR). Oglasite se pri župniku!