5. postna nedelja (tiha)

Poslovili smo se od Karmen Novak iz Šmartna, v sredo pa se bomo poslovili od Ludvika Kališa iz Sp. Gameljn. Gospod, daj jima večni pokoj! Naj počivata v miru!

Jutri, v ponedeljek, bo ob 20.00 v Domu sv. Vida v Šentvidu dekanijsko srečanje bralcev Božje besede. Gost bo (namesto obolelega Jožeta Faganela), dramski igralec Pavle Ravnohrib. Naj bralci iz naše župnije ne izostanejo!

Srečanje birmanskih animatorjev bo v sredo ob 19.30 v župnišču.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00. Ob 20.00 pa bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera bo: Vpliv prve svetovne vojne na versko življenje naših prednikov.

Na prvi petek bo dopoldan obhajanje bolnih in starejših po domovih. Od 18.00 bo priložnost za sveto spoved v župnijski cerkvi. Križev pot ob 19.00 pripravijo ministranti. Za čiščenje učilnic v župnišču so od 17.45 naprej na vrsti starši in učenci 8. razreda veroučne šole.

Za čiščenje župnijske cerkve sta v soboto na vrsti ulici: Cesta Cirila Kosmača in Grobeljca. Ob 20.00 bo v Podutiku srečanje dekanijske mladine in sveta spoved.

Danes teden je 6. postna nedelja, Cvetna. Pri vseh nedeljskih mašah bo blagoslov zelenja, v Šmartnu na župnijskem dvorišču.

Prišla je nova številka Družine.

Naslednjo nedeljo boste lahko po vseh nedeljskih mašah kupili oblate, ki jih je izdelovala Francka Novak, Miklavževa iz Tacna.

Vokalna skupina Krila ob 25-letnici delovanja vabi na slavnostni koncert v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu, in sicer v soboto, 8. aprila, ob 19.30.

Bog povrni za darove za oljčne vejice! Namenjamo jih župnijam v Istri.