4. adventna nedelja

Jutri, v ponedeljek dopoldan, bo obhajanje bolnih in starejših po domovih, zato ob 11.00 ne bo uradnih ur v župnišču. Srečanje biblične skupine bo izjemoma že ob 16.45!

Skavti iz Dravelj nam bodo Luč miru iz Betlehema prinesli v torek, k božični devetdnevnici ob 18.00 v župnijski cerkvi. Na voljo bodo tudi sveče in vložki po 2 EUR!

Priložnost za sveto spoved je vsak dan pol ure pred mašo, dekanijski duhovniki pa spovedujejo v sredo v župnijski cerkvi v Šentvidu od 19.00 naprej!

V petek ob 19.00 bo blagoslov jaslic pri Guzju v Tacnu.

V soboto je sveti večer. Sklep devetdnevnice in maša svetega večera, pri kateri sodelujejo otroci in orkester, bo ob 18.00. Zvečer doma molimo za blagoslov, pokropimo in pokadimo stanovanje in druge prostore. Na mizi z oznanili sta oglje in kadilo. Svoj dar lahko vržete v nabiralnik za verski tisk. Bog povrni!

Danes teden je slovesni in zapovedani praznik Gospodovega rojstva, božič. Svete maše bodo ob polnoči, ob 7.00 in 9.00. Pri dopoldanskih prazničnih mašah boste dobili župnijski koledar za leto 2017. Darovanje namenjamo za poplačilo stroškov pri obnovi cerkve na Rašice. Bog povrni!

Prišla je nova, praznična številka tednika Družina.

Na mizi z oznanili lahko kupite Marijanske koledarje (2 EUR) in vzamete lističe z nameni »Za živo upanje – za živo Cerkev«!