1. adventna nedelja

V torek se bomo poslovili od Dori Kozelj iz Tacna. Gospod, daj ji večni pokoj! Naj počiva v miru!

Srečanje za starše veroučencev bo jutri, v ponedeljek, ob 18.30. Med nami bo pedagog, dr. Stanko Gerjolj.

V četrtek začnemo z devetdnevnico na čast Brezmadežni pri maši ob 18.00. Vabimo družine in posameznike, da sprejmejo Marijo za eno noč v svoj dom in se zberejo k molitvi. Oglasite se pri župniku! Ob 19.00 bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera bo: Šest resnic. Ali Bog res hudo kaznuje? Kaj pomeni milost?

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Uro pred večerno mašo bo priložnost za sveto spoved.

Danes teden je 2. adventna nedelja. Ob 10.30 bo obhajanje patrocinija, Andrejeve nedelje, v Sr. Gameljnah.

Prišla je nova številka tednika Družina, Ognjišče in župnijsko oznanilo, List svetega Martina. Na dodatnem listu je vabilo k adventni akciji v župniji.

Na mizi z oznanili so tudi listi za donacijo dohodnine Župnijski Karitas Šmartno. Izpolnjeno listino lahko oddate v nabiralnik za Karitas!

V Društvu prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote so pripravili Vincencijev koledar, s pomočjo katerega zbirajo sredstva za ureditev stanovanja za družino v stiski. Cena je 10 EUR, kupili pa ga boste lahko naslednjo nedeljo po sveti maši.

Prišla je Mohorjeva zbirka za leto 2017, naročniki jo lahko prevzamete v župnišču. Po prednaročniški ceni (46 EUR, Koledar 17,50 EUR) lahko kupite zbirko za leto 2018.

Od četrtka, 1. decembra, lahko že darujete za mašne namene za prvo polovico leta 2017 (januar-junij).