23. nedelja med letom

V ponedeljek ob 19.30 bo srečanje Župnijskega pastoralnega sveta v župnišču. Zaradi pričanja na sodišču v Novi Gorici glede vloma v župnišču dopoldan ne bo uradnih ur!

V četrtek je praznik Marijinega rojstva. Sveti maši bosta ob 9.00 in 19.00 v župnijski cerkvi.

Škofijski molitveni dan za nove duhovne poklice bo v soboto na Brezjah od 9.00. Med pripravnike za diakonat bo med mašo sprejet tudi bogoslovec Gregor Bregar, ki je v naši župniji na praksi. Poromali bomo z avtobusom iz Šentvida ob 8.30. Prijavite se v župnišču!

Danes teden je 24. nedelja med letom, katehetska nedelja. Med družinsko mašo ob 9.00 bomo prosili za blagoslov novega šolskega in veroučnega leta. Ob 10.30 bo obhajanje patrocinija v Rašici.

Prišla je nova številka tednika Družina. Na mizi z oznanili je tudi Najst, revija za mlade in letaki za Mavrico, revijo za otroke.

Na mizi z oznanili je program, ki ga pošilja Aritours pred našim romanjem v Tours v Francijo v oktobru. Več informacij je tudi v prilogi Lista svetega Martina. Za zgodnje prijave do 11. septembra agencija podarja odstopnino.

Z veroučno šolo začnemo ta teden za vse razrede. Prijavnico za oratorijski dan med Misijonom (1. oktobra) ste dobili pri vpisu in jo čimprej prinesite s prispevkom (5 EUR) k verouku.