6. velikonočna nedelja

V sredo se bomo poslovili od Ljubice Lukežič iz Sr. Gameljne. Gospod, daj ko večni pokoj! Naj počiva v miru!

Jutri, v ponedeljek, bo romanje prvoobhajancev na Šmarno goro. Dobimo se ob 10.00 pred župniščem. Ob 18.30 začnemo s šmarnično pobožnostjo, pri kateri bomo spoznali življenje sv. p. Pija. Ob 20.00 bo v župnišču srečanje Župnijskega pastoralnega sveta.

V četrtek je praznik Gospodovega Vnebohoda. Ob 18.30 začnemo s tridnevnico pred prvim svetim obhajilom. Ob 20.00 bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera bo: In pričakujem vstajenja mrtvih in življenja v prihodnjem veku. 

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Priložnost za sveto spoved bo od 18.00 v župnijski cerkvi.

Danes teden je 7. velikonočna nedelja. Druga maša bo ob 10.00 (!), ker bodo prvoobhajanci prejeli zakrament svete evharistije. Podprimo jih z molitvijo!

Na voljo je nova številka tednika Družina.

Bog povrni vsem faranom, ki ste postali duhovni botri naših prvoobhajancev. Njihove slike si lahko ogledate v župnijski cerkvi!

V tem tednu so v župniji prošnje maše, ko prosimo za odvrnitev neurja in blagoslov na poljih in pri našem delu. Lepo povabljeni! Pušca med mašo je za mašni dar. Bog povrni!