6. postna nedelja (cvetna)

V torek se bomo poslovili od Janeza Tomšiča iz Tacna, v sredo pa od Franca Petelinjeka iz Ljutomera/Sr. Gameljn. Gospod, daj jima večni pokoj! Naj počivata v miru!

Jutri, v ponedeljek, bosta od 18.00 naprej v župnijski cerkvi za sveto spoved na voljo dva spovednika, v Šentvidu pa od 19.15 naprej. Svete maše so v tem tednu že v cerkvi, in sicer ob 19.00! Ob 19.30 ima srečanje biblična skupina. Dopoldan pa bo obhajanje bolnih in starejših v župniji pred praznikom.

Lepo povabljeni h krizmeni maši, ki jo bo gospod nadškof daroval na veliki četrtek, ob 9.00, v stolnici sv. Nikolaja. Na veliki petek pa bo molitev križevega pota z dekanijskimi duhovniki v naši župniji ob 9.00, ko bo tudi delitev svetih olj.

V soboto vigiliji Gospodovega vstajenja prinesite sveče! Več o velikonočnih obredih in blagoslovih najdete v prilogi Lista svetega Martina!

Danes teden je Velika noč Gospodovega vstajenja. Ob 6.30 bo velikonočna procesija, druga maša pa ob 10.00. Darovanje namenjamo za obnovljeni zvonik v Spodnjih Gameljnah. Ne pozabimo, da v noči na nedeljo prestavimo uro na poletni čas – kazalce naprej!

Na voljo je praznična številka tednika Družina ter glasilo naše dekanije, Dekanijski vinograd.

V Spodnjih Gameljnah je po končani obnovi strehe na zvoniku še 3.945 EUR dolga. Bog povrni za vaš dar!