5. postna nedelja (tiha)

Jutri, v ponedeljek, bo kateheza za starše otrok veroučne šole, ob 18.30 v župnišču. Gostja bo s. Irena Janež OSU, ki bo spregovorila o predstavitvi trpljenja otrokom in o svoji izkušnji bolezni.

Srečanje birmancev in njihovih staršev bo v sredo ob 18.30 v župnijski cerkvi.

V četrtek po maši ob 18.00 bo češčenje Najsvetejšega. Priprava staršev in botrov na krst bo ob 19.00, krščevanje pa naslednjo nedeljo po maši ob 9.00.

V petek križev pot ob 18.00 pripravljajo učenci 6. razreda veroučne šole. Za čiščenje učilnic v župnišču so od 17.00 naprej na vrsti učenci 8. razreda in njihovi starši

V soboto je praznik sv. Jožefa. Pri maši ob 9.00 se nam bodo predstavili letošnji prvoobhajanci, po njej pa bodo prvič pristopili k zakramentu svete spovedi. Ob 20.00 bo dekanijsko srečanje mladine v Podutiku.

Danes teden je 6. postna nedelja, Cvetna. Pred mašo bo na župnijskem dvorišču blagoslov zelenja in butaric. Ob 15.00 bo križev pot na Kalvariji pri Smledniku, ki ga pripravljajo birmanske skupine.

Na voljo je nova številka tednika Družina.

V Spodnjih Gameljnah je po končani obnovi strehe na zvoniku še 4.145 EUR dolga. Bog povrni za vaš dar!

Društvo Blaž Potočnikova čitalnica vabi na starševski večer, ki bo v soboto, 19. marca, ob 19.30, v Ljudskem domu v Šentvidu