28. nedelja med letom (obletnica posvetitve - župnijsko žegnanje)

Povabljeni k molitvi rožnega venca v župnijsko cerkev pol ure pred mašo. Vsak dan molimo po določenem namenu, zapisanem v župnijskem oznanilu.

V četrtek pa bomo začeli z rednim češčenjem Najsvetejšega, zvečer po maši. V mesecu oktobru bomo molili rožni venec (tako bo ob četrtkih v oktobru rožni venec po maši!).

Vaje za ministrante bodo v soboto ob 9.00 v župnijski cerkvi, srečanje za mladino pa v petek ob 20.00 v župnišču.

V nedeljo je 29. nedelja med letom. Popoldne ob 15.00 bo v Kucji dolini bogoslužje za pobite v Brezarjevem breznu. Vabljeni! Zaradi napake pri datumih je isto nedeljo naša dekanija na vrsti za molitev za nove duhovne poklice na Brezjah. Povabljeni k maši ob 16.00!

Prišla je nova številka tednika Družina in Misijonska obzorja. Na oznanilni mizi so informacije o duhovnih vajah gibanja Zakonci za Kristusa za zakonce in za mladino.

Na voljo so že DVD-ji praznika svete birme, zgoščenke s slikami pa bodo na voljo v začetku tedna. Dobite jih v župnišču!

Začeli smo akcijo bl. Alojzij Grozde – za župnijo – za življenje. Vabimo 100 posameznikov ali družin, da pridejo po sliko blaženega mučenca in doma molijo za blagoslov in za moralno prenovo župnije, še posebej pa za prvi petek pri maši prosijo na Grozdetovo priprošnjo za isti namen. Oglasite se v župnišču ali po maši! Število molilcev je vidno na plakatu v župnijski cerkvi.

Bog lonaj vsem, ki se trudite za lepoto župnijske cerkve sv. Martina, matere cerkva v župniji, predvsem čistilkam in krasilcem ter vsem sodelavcem pri bogoslužju: ministrantom, pevcem, bralcem, pritrkovalcem. Naj Gospod vsem, tudi tistim, ki so od nas že odšli, povrne s svojim blagoslovom!