2. nedelja po božiču

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje Župnijskega pastoralnega sveta v župnišču ob 18.30.

V torek je tretji sveti večer. Zvečer prosimo za blagoslov ter pokadimo in pokropimo dom. Na vrata napišemo 20 + G + M + B + 16 (izhaja iz prošnje Casa mea benedicat – (Gospod,) blagoslovi moj dom oz. ponazarja imena modrih z Vzhoda, svetih Treh kraljev). Nalepke Misijonske pisarne boste lahko prejeli pri prazničnih mašah.

Praznik Gospodovega razglašenja (sv. Treh Kraljev) obhajamo v sredo. Maši bosta v župnijski cerkvi ob 9.00 in 18.00. Darovi, zbrani pri praznični maši, bodo namenjeni koledniški akciji za misijone. Bog povrni!

V četrtek ob 19.00 bodo Četrtkovi pogovori o veri. Gost bo nadškof, msgr. dr. Marjan Turnšek, tema pa: Angeli s perutnicami in hudobni duhovi z rogovi? Vabljeni!

V soboto bo ministrantsko srečanje ob 9.00 v župnijski cerkvi. Ob 19.00 vabljeni v župnišče na srečanje z laiško misijonarko Sabino Kern, ki deluje na misijonu v Liberiji, eni najrevnejših držav na svetu, ki jo je lansko leto prizadela epidemija Ebole.

Danes teden je Nedelja Jezusovega krsta, sklep božičnega časa. K maši ob 9.00 vabljene družine novokrščenih v letu 2014. Med nami bo naš rojak, nadškof Alojz Uran. Pri maši pa poje vokalna skupina Krila.

Na voljo je nova številka tednika Družina.