2. adventna nedelja

Srečanje sodelavcev Karitas bo jutri, v ponedeljek, ob 19.00 v župnišču.

V torek je slovesni praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije. Sveti maši bosta v župnijski cerkvi ob 9.00 in 18.00. Pri obeh mašah bo blagoslov jasličnih figur malega Jezusa, zato jih prinesite k blagoslovu.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Vabljeni!

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti ulice: Gustinčičeva, Ingličeva, Juričeva, Preloge in Ulica Željka Tonija.

Danes teden je 3. adventna nedelja, Gaudete.

Prišla je nova številka Družine ter Praznična Družina. Na mizi z oznanili lahko dobite tudi revijo prijateljev Radia Ognjišče, PRO.

Od 1. decembra lahko v župnijski pisarni darujete za mašne namene za prvo polovico leta 2016 (januar-junij).

Prišla je Mohorjeva zbirka za leto 2016. Tisti, ki ste jo naročili, jo lahko dvignete v župnijski pisarni in se naročite na Redno Mohorjevo zbirko 2017. Cena za zbirko je 46 EUR, za Mohorjev koledar pa 17,50 EUR.

Na mizi z oznanili so tudi Marijanski koledarji (2 EUR) in Družinska Pratika (5 EUR).

Do sobote lahko oddate namene za »Živo upanje – za živo Cerkev«. Namenov, ki jih boste oddali po soboti, se bomo spomnili na Sveti večer.

V imenu Župnijskega pastoralnega sveta prosimo enega (ali skupino) faranov, ki bi prevzel/prevzeli običaj koledovanja (kralji, prevoz, nalepke). Že vnaprej Bog povrni za pomoč v župniji!