1. adventna nedelja

Poslovili smo se od Marije Žibret iz Šmartna. Gospod, daj ji večni pokoj! Naj počiva v miru!

Jutri začnemo z devetdnevnico pred praznikom Brezmadežne. Družine, ki bi lahko za en večer sprejele Marijin kip, naj se javijo pri župniku. Ker je jutri praznik sv. Andreja, bo maša tudi v podružnici v Sr. Gameljnah, v nedeljo pa obhajanje patrocinija ob 10.30.

V četrtek povabljeni k Četrtkovim pogovorom o veri ob 19.00 v župnišču. Tema večera bo: Ki se je zaradi nas ljudi in zaradi našega zveličanja …

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Uro pred večerno mašo bo priložnost za sveto spoved.

Sveti Miklavž bo otroke obiskal v soboto ob 17.00 v župnijski cerkvi! Otroci so pod vodstvom prof. Marte Movrin pripravili opereto Miklavž prihaja skladatelja Gržinčiča. Lepo vabljeni!

Danes teden je 2. adventna nedelja. Vabljeni k družinski maši ob 9.00, pri kateri bo pel zbor otrok.

Prišla je nova številka Družine ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. V prilogi je povabilo k župnijski adventni akciji ter kuverta za namene med božično osemdnevnico, »Za živo upanje – za živo Cerkev«.

Od 1. decembra lahko v župnijski pisarni darujete za mašne namene za prvo polovico leta 2016 (januar-junij).

Prišla je Mohorjeva zbirka za leto 2016. Tisti, ki ste jo naročili, jo lahko dvignete v župnijski pisarni in se naročite na Redno Mohorjevo zbirko 2017. Cena za zbirko je 46 EUR, za Mohorjev koledar pa 17,50 EUR.